Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: БТВНяма разумен или интелигентен човек, който си е

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: БТВНяма разумен или интелигентен човек, който си е
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Ако министър-председателят не може да си опази спалнята, в която почива, какво да очаква обикновеният българският гражданин

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: БТВ

Няма рационален или образован човек, който си е разрешил да снима или скрито да записва един човек, без значение кой е той, в прорез с конституцията.

Така стартира в „ Лице в лице ” по БТВ коментара си Бойко Рашков, някогашен ръководител на бюрото за надзор на специфичните разследващи средства, за аудиозаписа с гласа, който наподобява на Бойко Борисов, и фотосите от спалнята му.

Но тези обстоятелства провокират доста въпроси. Първо, в случай че министър-председателят не може да си опази спалнята, в която почива, какво да чака елементарният българският жител. Тази валута или евра, които се виждат на фото фотосите,       по този начин провокират подозрения, удивление, изключително копюрите. Обикновено тези копюри са свързани с недоказана законна активност, да не кажа нещо по-силно, добави Рашков.

Ако в действителност става дума за монтаж, тогава ще би трябвало да се изследва с експертиза, първо дали става дума за подобен запис или фото фотография, в която няма монтаж. Има проучвания, които могат да се създадат в Министерството на вътрешните работи, те са под шапката на министър-председателя, тъй че за обективност е доста мъчно да приказваме в тази тенденция. Дълбоко се колебая, че това проучване ще се направи по този начин, както би трябвало, тъй като е друго взаимоотношението, поставено в кавички, сред изпълнителната власт в лицето на министър-председателя и основния прокурор на Републиката, сподели още Бойко Рашков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР